Over Ons

Direct energielabel aanvragen

Samen met onze partners leveren we dagelijks energielabels voor woningen door heel Nederland. Sinds 2021 is de wetgeving veranderd en is de noodzaak voor kwalitatieve en betrouwbare (maar ook zeker voordeliger) energielabels hoog. Veel mensen kopen en verkopen hun woning of willen hun hypotheek laten aanpassen. Op deze pagina lees je meer over onze service:

Wie zijn wij?

Energielabelprijzen.nl verzorgt voor particuliere en zakelijke onroerend goed bezitters in elke regio van Nederland het toekennen van energielabels. Onze aangesloten inspecteurs en energieadviseurs zijn ingeschreven bij de landelijke instanties en initiatieven van de Rijksoverheid, woningcorporaties en bouw-, installatie- en energiebedrijven. Dat betekent dat ze zijn gespecialiseerd in energiebesparing en u ook kunnen adviseren over beschikbare subsidies en financiering. En als u dat wenst, coördineren ze ook de uitvoering van de energiebesparende maatregelen voor u.

Wat doen wij?

Op 1 januari 2008 is het energielabel ingevoerd voor alle onroerend goed bezitters die hun pand willen verkopen of verhuren. Een energielabel laat zien hoe zuinig een gebouw is en wat er beter kan. Belangrijke informatie want een energiezuinig huis zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening, wat met de stijgende energiekosten wel zo fijn is. Een energielabel is verplicht. Het Rijk werkt jaarlijks aan wet- en regelgeving rondom het sanctiebeleid van energielabels. Het wetsvoorstel moet nog worden goedgekeurd door de Tweede Kamer en Eerste Kamer. Pas dan treedt de wet in werking. Zo is het vanaf 2021 verplicht om gebruik te maken van een energieadviseur en kun je niet meer zelfstandig een label aanvragen via de overheids-website energielabelvoorwoningen.nl.

Voordelen van energielabelprijzen.nl

  • Spoedopdrachten mogelijk: U heeft uw huis plots verkocht en in eerste instantie besloten om even te wachten met het aanvragen van het Energielabel. Wij kunnen u in overleg en tegen een geringe meerprijs binnen 48 uur voorzien van een Energielabel.
  • Geen verborgen kosten: Kijk voor onze tarieven op onze tarieven pagina. Bij ons geen kleine lettertjes, maar duidelijke taal over wat u kwijt bent voor het aanvragen van een energielabel. Ook maken wij geen onderscheid in de verschillende type woningen.
  • Volledig toegespitst op het leveren van het energielabels: Het energielabel en het maatwerkadvies is voor ons geen bijproduct. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd op de levering van energielabels en maatwerkadviezen. Dit betekend voor u als klant dat wij een moeilijk object graag voorzien van een label, daar wij een object wel handmatig kunnen uitrekenen.
  • Second Opinion: Volgens u klopt uw huidige label niet. In dit geval komt een van onze adviseurs langs om uw woning op te nemen. Veel collegae rekenen uw woning uit aan de hand van een wizard, waar zij zelf slechts enkele gegevens hoeven in te voeren. Wij rekenen uw woning handmatig uit, waardoor u verzekerd bent van een goed label!

Energielabelprijzen.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
Informatie: info@energielabelprijzen.nl
Aanvragen: aanvraag@energielabelprijzen.nl